SWEA Singapore

Sverigepaketet

I enlighet med SWEAs stadgar ska SWEA-avdelningar runt om i världen, genom donationer, stödja, bevara, främja och utveckla kunskap i svensk historia, svenska språket, svensk kultur och svenska traditioner.

Exempel på donationer som är möjliga

  • Stöd till undervisning i svenska språket och kulturen
  • Arrangemang av svenska utställningar, konst, hantverk, teknik, mode etc i egen regi eller i samarbete med andra svenska organisationer
  • Arrangemang av konserter, teaterföreställning, författaruppläsningar, föredrag, föreläsningar och liknande med svenska medverkande i egen regi eller i samarbete med andra svenska organisationer
  • Svensk litteratur till bibliotek och skolor i avdelningens område

 

SWEA Singapore har ett paket med svenska dekorationer och uppläggningsfat (se inventarielista nedan) som alla kan låna till mindre evenemang på skolor och företag för att sprida vårt svenska kulturarv i Singapore. Sverigepaketets tillgänglighet ser man i kalendern och bokning sker genom formuläret nedan. Lådan hämtas och lämnas hos Malin Ridgewell.

Som tack för lånet vill vi gärna att ni skickar in sex bilder från varje evenemang där Sverigepaketet används. Bilderna skickas till: donation.sweasingapore(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com.

Skolor och andra ideella föreningar kan också söka matbidrag till matfestivaler, ansök här.

Bokning

Skicka en förfrågan att boka paketet genom att fylla i formuläret. Din bokning är giltig först när vi har skickat en bekräftelse.