14 kvinnor som är aktiva i SWEA Singapore

Lediga jobb

Att jobba för SWEA är ett ideellt arbete. Men ett kul och givande sådant! Förutom att du lär känna nya vänner, får en ansvarsuppgift och även kommer in i Singapore bättre, så är jobbet också en bra merit att ha med sig den dag du flyttar hem. Att ha lärt sig något nytt eller tagit ideellt ansvar inom SWEA är nog så meriterande på den svenska arbetsmarknaden. Du får ett arbetsintyg efter slutfört uppdrag.

 

Styrelsen

Webbansvarig

Vi söker en eller flera personer som har lust att jobba med uppdatering av och publicering på vår hemsida samt Sociala Medier. Har du ingen förkunskap så kommer du få lära dig programmet WordPress och Canva som vi arbetar i. Som webbansvarig ingår du i styrelsen men själva uppdatering av hemsidan och sociala medier kan delas av flera personer.

Du sitter med i SWEA styrelse som ses 1 gång per månad och vi ser fram emot att välkomna dig i vårt team.
Kontakta Ann-Sofie Berg om du är intresserad och vill veta mer sweawebbsingapore@gmail.com

 

Donationsansvarig

Ansvarsområden och arbetsuppgifter
Du är den som ansvarar för våra donationer. Tillsammans med vår välgörenhetsgrupp söker ni efter nya projekt att arbeta med.

Du är projektledare för reklam och kommunikation om möjligheter till ansökan om stöd samt skriver våra donationsansökningar till SWEA International. Du organiserar och samarbetar med svenska skolan och deras skrivtävling tillsammans med vice ordförande. Du ansvarar för budgetering av sponsorer och överskott till eventuella utdelningar.

Vi söker dig som har förmågan att tänka kreativt och hitta smarta lösningar. Som person är du lösningsorienterad och driftig och tycker om att hjälpa till när frågorna kommer. Som Donationsansvarig har du stor integritet, bra framförhållning samt är en god kommunikatör både internt och externt.

Du sitter med i SWEA styrelse som ses 1 gång per månad och vi ser fram emot att välkomna dig i vårt team.
Kontakta Ingrid Mänd om du är intresserad och vill veta mer valbered.sweasingapore@gmail.com

 

 

Grupper

Valberedningen

I SWEA Singapores valberedning är du en av tre personer som inför årsmötet arbetar fram och ger förslag på nya förtroendevalda till styrelsen.
Kontakta valbered.sweasingapore@gmail.com för mer information

 

Eventgrupp

SWEAs aktiviteter planeras och utförs av vår fantastiska eventgrupp. Eventgruppen ansvarar för att planera, koordinera och arrangera aktiviteter i syfte att främja svenska traditioner, språk och kultur, samt för att främja sammanhållning och sociala nätverk bland Sweor i Singapore. De ansvarar också för att arrangera aktiviteter för att lära oss mer av den lokala livsstilen, kulturen och traditionerna i Singapore. Eventgruppen ses en till två gånger per månad för att planera kommande aktiviteter. Nu behöver vi utöka denna fantastiska grupp och vi hoppas att du vill bli en del av gruppen. Du får möjlighet att lära känna fler Sweor, ta del av den sprudlande kreativitet som finns i gruppen och komma med dina idéer.
Kontakta eventgrupp.swea.sg@gmail.com för mer information.

 

SWEA Magazine

Vår fina tidning görs av entusiastiska och driftiga Singapore-Sweor. SWEA Magazine kommer ut med två nummer per år, ett på våren och ett på hösten. Inför dessa är det aktivt arbete med flera möten under ett par, tre-fyra månader. Vi har våra redaktionsmöten/arbetsmöten på stan eller hemma hos varandra och arbetar sedan på vår egen kammare med text, layout och annonsförsäljning.Vi söker nu förstärkning till vår fina redaktion! Annonsförsäljare, korrekturläsare och skribent. Tycker du om att skriva texter/artiklar/reportage eller gillar du att läsa och korrekturläsa? Kanske du brinner för det svenska språket? Hör av dig!Vi söker även externa skribenter, som inte ingår i redaktionen, utan som vill skriva en artikel/reportage eller två om ett ämne som du är intresserad av. Eller kanske du vill skriva en krönika? Anmäl ditt intresse och kom gärna med önskemål/idéer till olika ämnen. Vi kan även berätta vilka ämnen vi önskar täcka i kommande nummer.
Kontakta Karin Widell om du är intresserad och vill veta mer editor.swea.sg@gmail.com

 

Välgörenhetsgruppen

Ett av SWEAs syften är donera pengar till projekt med svensk anknytning. Vi söker en eller flera personer som vill arbeta tillsammans för att hitta lämpliga projekt som SWEA Singapore kan donera till. Du kommer att ingå i ett litet team som jobbar tätt ihop och ses någon gång i månaden. Vi har redan flera spännande projekt på gång som behöver fler engagerade.
Kontakta Karin Widell om du är intresserad och vill veta mer ordfsweasingapore@gmail.com

 

Webbgruppen

Vi söker en eller flera personer som har lust att jobba med uppdatering av och publicering på vår hemsida samt hjälpa till med Sociala Medier. Har du ingen förkunskap så kommer du få lära dig programmet WordPress som vi arbetar i. Du kommer att ingå i ett litet team som jobbar tätt ihop med de andra styrelsegrupperna.
Kontakta Ann-Sofie Berg om du är intresserad och vill veta mer sweawebbsingapore@gmail.com