SWEA Singapore

Medlemsansökan

Gör som drygt 170 andra svenskor i Singapore, gå med i SWEA! Vi träffas flera gånger varje månad och stärker den svenska gemenskapen i Singapore samtidigt som vi har roligt, utbyter erfarenheter och värnar om vår svenska kultur.

Vissa av SWEAs aktiviteter är endast till för medlemmar, man har även som medlem förtur till vissa aktiviteter med begränsat antal platser. Alla aktiviteter har ett pris för medlemmar och ett annat för icke-medlemmar.

Årsavgiften i SWEA är 80 SGD. Från september till december betalar nya medlemmar halv avgift, dvs 40 SGD.

Medlemmar under 25 år betalar halv avgift, dvs 40 SGD för helår och från september till december 20 SGD.

Betalningen kan på olika sätt:

Kortbetalning: Görs via PayPal. När du väljer kortbetalning nedan kommer du att skickas vidare till Paypals webbsida där du genomför betalningen till SWEA. Man behöver inte ha ett konto för att genomföra betalningen, välj bara kortbetalning.

Kontant betalning, till styrelserepresentant vid någon av SWEAs aktiviteter.

Banktransfer: DBS Current Account 065-901623-5 SWEA Singapore.
Vissa banker (ex. HSBC) kräver att du fyller i clearing numret (065) två gånger, dvs. en gång separat och en gång tillsammans med kontonumret. Var uppmärksam när du gör överföringen från din bank.
Vid banktransfer, skriv till vår kassör (kassor.sweasingapore(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com) och ange namn och datum för insättningen. Betalning via banktransfer är inte mottagen förrän medlemsansvarig eller kassören återkopplar och bekräftar betalningen via mejl.

Fyll i information nedan för att ansöka om medlemskap.

Ansökan om medlemskap i SWEA Singapore

  • För att bli medlem i SWEA skall man vara svenska eller svensktalande kvinna över 18 år, vara villig att verka för SWEAs ändamål, vara bosatt på orten genom permanentboende, långtidsanställning eller utbildning.
 

FRIVILLIGA UPPGIFTER

 

Verifiering