Lediga jobb

Att jobba för SWEA är ett ideellt arbete. Men ett kul och givande sådant! Förutom att du lär känna nya vänner, får en ansvarsuppgift och även kommer in i Singapore bättre, så är jobbet också en bra merit att ha med sig den dag du flyttar hem. Att ha lärt sig något nytt eller tagit ideellt ansvar inom SWEA är nog så meriterande på den svenska arbetsmarknaden. Du får ett arbetsintyg efter slutfört uppdrag.

Styrelsen
Kassör (omgående)
Donation/Stipendie (omgående)
Kontakta singapore@swea.org för mer information.

Kassör
Att vara kassör innebär att vara ansvarig för den ekonomiska bokföringen och rapporteringen för SWEA Singapore. Du ansvarar för all bokföring (utlägg, kundfakturering och leverantörsfakturering, inbetalningar etc), månadsbokslut, årsbokslut, budgetering, rapportering till SWEA international, bankkontakt etc. Redovisningen är tämligen enkel men du bör ha någon form av redovisningserfarenhet.
Kontakta kassor.sweasingapore@gmail.com för mer information

Valberedningen
I SWEA Singapores valberedning är du en av tre personer som inför årsmötet arbetar fram och ger förslag på nya förtroendevalda till styrelsen.
Kontakta singapore@swea.org för mer information

Donationsgruppen
Ett av SWEAs syften är donera pengar till projekt med svensk anknytning. Vi söker en eller flera personer som vill arbeta tillsammans för att hitta lämpliga projekt!
Kontakta donation.sweasingapore@gmail.com för mer information.

SWEA Magazine
Vår fina tidning görs av entusiastiska Singapore-Sweor. Swea Magazine har haft en paus år 2020 men strävar efter att ge ut nästa tidning våren 2021. Tidningen är tänkt att komma ut med två nummer per år, ett på våren och ett på hösten. Inför dessa är det aktivt arbete med flera möten under ett par, tre månader. Vi har våra redaktionsmöten på stan eller hemma hos varandra och arbetar sedan på vår egen kammare med text och layout. Vi söker nu förstärkning till vår redaktion! Tycker du om att skriva artiklar eller gillar du att korrekturläsa? Hör av dig!
Vi söker även en annonsansvarig och en layoutare. Vad gäller layout är såklart erfarenhet alltid bra, men även med bara ett intresse för layout och en vilja att lära dig något nytt kommer du långt. Vi hjälper dig att komma igång. Tveka inte att höra av dig till editor.swea.sg@gmail.com så vi kan berätta mer om tjänsterna!

Webbgruppen
Vi söker en eller flera personer som har lust att jobba med uppdatering av och publicering på vår hemsida. Du kommer att ingå i ett litet team som jobbar tätt ihop med de andra styrelsegrupperna.
Kontakta sweawebbsingapore@gmail.com för mer information

Välkommen att jobba med oss!