SWEA Singapore

Intressegrupper

SWEA Singapore har mycket att erbjuda när det gäller intressegrupper. Om du är intresserad av att vara med eller om du vill veta mer om någon av dem, kontakta då ansvarig för respektive grupp.

Matlag

Att vara med i matlag innebär både matlagning och socialt umgänge. Varje matlag består av åtta personer som samlas en gång i månaden under perioden september till maj. Varje matlag har sina egna regler för hur maten finansieras och hur den lagas under kvällen.
Eva-Marie Rönnquist sekrsweasingapore(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com

Mahjong

SWEAs mahjong-grupp består av ett antal Sweor som träffas och spelar mahjong hemma hos varandra. Här finns såväl nybörjare som mer vana spelare. Att bli en avancerad spelare tar tid, men att förstå grunderna är lätt.
Eva Wiktorin, eva(Replace this parenthesis with the @ sign)wiktorin.se

Fotoklubben Singapore

Fotoklubben består av glada amatörer som vill lära sig mer om fotografering och redigering. Inga förkunskaper krävs eller kamera, en mobiltelefon fungerar utmärkt.
Maria De Oliveira, maria.o1965(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com

Bokklubb

SWEA Bokklubb är för alla som tycker om att läsa och diskutera litteratur. Vi träffas en gång i månaden med knytkalas hos en Swea. För närvarande har bokklubben redan max antal medlemmar. Men du får gärna höra av dig om du vill läggas till på väntelistan eller starta en andra grupp.
Anna Lena Norlander, annalenanorlander(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com

 

Mamma- och barngrupp

Är du gravid, nybliven mamma eller har små barn och vill träffa svenska kvinnor i samma situation? Då är SWEAs mamma- och barngrupp något för dig.
sweasgpbarngruppen(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com