People practicing yoga on the beach

Våra intressegrupper

SWEA Singapore har mycket att erbjuda när det gäller intressegrupper. Om du är intresserad av att vara med eller om du vill veta mer om någon av dem, kontakta då ansvarig för respektive grupp.

Matlag

Att vara med i matlag innebär både matlagning och socialt umgänge. Varje matlag består av åtta personer som samlas en gång i månaden under perioden september till maj. Varje matlag har sina egna regler för hur maten finansieras och hur den lagas under kvällen.
Eva-Marie Rönnquist Eva-Marie Rönnquist

Mahjong

SWEAs mahjong-grupp består av ett antal Sweor som träffas och spelar mahjong hemma hos varandra. Här finns såväl nybörjare som mer vana spelare. Att bli en avancerad spelare tar tid, men att förstå grunderna är lätt.
Eva Wiktorin, eva@wiktorin.se

Bokklubb

SWEA Bokklubb är för alla som tycker om att läsa och diskutera litteratur. Vi träffas en gång i månaden med knytkalas hos en Swea.
Anna Lena Norlander, annalenanorlander@gmail.com

Yoga hos Helene

Varannan fredag träffas vi kl. 10 hos Helene för en yogaklass där vi gör yoga asanas i ett skönt flöde samtidigt som vi arbetar med alignment i varje yoga position. Klassen passar alla såväl nybörjare som mer erfarna. Efteråt har vi alltid en super trevlig fika.
Helene Forsberg, 4forsbergare@gmail.com

Mamma- och barngrupp

Är du gravid, nybliven mamma eller har små barn och vill träffa svenska kvinnor i samma situation? Då är SWEAs mamma- och barngrupp något för dig.
sweasgpbarngruppen@gmail.com