SWEA Singapore

Genomförda aktiviteter

unnamed (2)26 januari 2018

Chinese och Japanese Gardens i Singapore

Att upptäcka Singapore tillsammans till fots är en populär aktivitet i all sin enkelhet. Bilderna är ifrån en av promenaderna, den som gick igenom vackra Chinese och Japanese Gardens med ett gäng Sweor i januari 2018.

 
 
 
 
 
 


unnamed (2)6 oktober 2017

Mysig promenad längs Green Corridor

Den 6 oktober gick ett glatt gäng på cirka 20 damer längs den gamla järnvägen mellan Singapore och Malaysia.

 

 

 

 


unnamed (2)5 september 2017

Uppskattad välkomstfika på Svenska Residenset

Den 5 september möttes 53 Sweor till höstens välkomstfika och kick-off på Svenska Residenset. Gamla Sweor blev som nya och nya Sweor blev väl omhändertagna och välkomnades in i gänget.

 

 

 


unnamed (2)18 maj 2017

Stadsplanering på Singapore City Gallery

Torsdagen den 18 maj träffades 24 Sweor på City Gallery i Chinatown där Urban Redevelopment Authority har en utställning för att visa Singapores utveckling under de senaste 50 åren. Man visar också hur man planerar att byggnation, parker och kommunikation skall utvecklas framöver.

 

 


unnamed (2)12 maj 2017

En blöt promenad på East Coast

Morgonen började ju så bra…. Vädret verkade vara på vår sida. Men det är ju alltid lite lynnigt med väderleken i Singapore. Alla vet vi att regnet kan komma väldigt plötsligt och då blir man plaskblöt. Naturligtvis skulle de ske över detta glada gäng just denna fredag morgon den 12 maj.

 

 


unnamed (2)3 maj 2017

Öltörstande Sweor på Tiger Brewery

SWEA Singapore har åtminstone åtta medlemmar som gillar öl. Den lilla skaran följde med på Tiger Brewery Tour i onsdags 3 maj. Men ni är säkert fler som gillar att svalka sig med en kall öl i denna värme…! Studiebesöken är öppna för allmänheten, anmäl er via deras hemsida om ni vill göra ett eget besök.


unnamed (2)21 april 2017

Glittrande och Glamouröst på SWEAs Vårfest

Med temat Glitter & Glamour arrangerade SWEA Singapore sin Vårfest fredagen den 21 april. Vi glittrade ikapp med glittrande skyskrapor runt omkring oss på HI-SO Rooftop Pool Bar på Hotel Sofitel. Som vanligt en trevlig kväll med glada miner, skratt och dans.

 


unnamed (2)30 mars 2017

SWEA Professional – Workshop Tema Motivation & Drivkrafter

Föreläsningen hölls på DW Workshop av Sweorna Lotta Patrickson och Annelie Carlström som tillsammans har företaget CAPA HR Consulting. Efter föreläsningen åt alla deltagarna en gemensam middag på DW Workshop.

 


22 mars 2017

Ladies Night i Singapore-natten

Om det är något som en typisk Singapore-Swea aldrig tröttnar på så är det Ladies Night. Det är ett ständigt flöde av både LADIES och BUBBLES till dessa kvällar.

 


7 mars 2017 / 15 mars 2017

Southern Ridges och Orkidéplockning

Många följer med på SWEAs promenader. Det gillar vi. Vi trotsar både regn och sol och svetten rinner. Men det gör inget – vi har ju trevligt! Denna gång blev promenaden längs med Southern Ridges.

 

 

 


Fr vänster: Caroline Kjellme, Kristina Meijer, Sofia Malmbratt, Emma Sjöberg, Pernilla Hjelm Danielsson, Eveline Sidenvall, Annika Larsson, Maria Palm och Annie Lilja

22 februari 2017

Årsmötet 2017 avklarat

Idag 22 februari fick SWEA Singapore en ny styrelse vid dagens årsmöte som hölls i ett konferensrum på Caribbean @ Keppel Bay. Efter årsmötet bjöds alla på god indisk lunch med ris, butter chicken, chicken Tikka, Palak paneer, prata med mera och tillhörande starka såser.

Läs mer här


17 Februari 2017

Singapores historia på Nationalmuseet

I fredags 17/2 fick ett sällskap historiesugna Sweor en trevlig förmiddag på Singapore National Museum. Vår svensktalande guide Kristel fängslade alla med sina kunskaper om Singapore och dess historia.

Läs mer här

 


Sentosa promenad

2 februari 2017

Promenad runt härliga Sentosa

Den 2 februari 2017 vandrade ett tjugotal Sweor tillsammans runt Sentosa, även några små barn kunde följa med på turen eftersom det var barnvagnsvänligt underlag. Promenaden gick längs stranden, förbi många vackra hus och avslutades med en fika i marinan.

Läs mer här


IMG_6870

4 februari 2017

Lördagsdrinken på Sand på Sentosa

Ett nytt koncept inom SWEA Singapore såg dagens ljus i lördags den 4 februari – “LÖRDAGSDRINKEN”

Läs mer här

 


Välkomstfika23
1 Februari 2017

Välkomstfika för nya och gamla medlemmar

Onsdagen den 18e januari bjöds det på kaffe och semlor på café Fika i Arab quarters. Semlorna var både vackra och goda och det blev många möten mellan nya och gamla vänner.

Läs mer här

 


BukitBatok12

17 Januari 2017

Bukit Batok Nature Reserve

Vi var ett 15-tal Sweor som träffades på morgonen och gick runt parken i Bukit Batok. Fin promenad mest genom skog men också genom ett trevligt litet område med med blackandwhite houses.

Läs mer här

 


Genomförda aktiviteter 2016

Genomförda aktiviteter 2015