SWEA Singapore

Yin/Yang yoga med Helene med fika efteråt!

Datum/Tid
Datum: 2019-03-05
09:00 – 12:00


Denna yogaklass passar såväl nybörjare som erfaren!

Helene utbildade sig till yogalärare under sina år i Indien och har praktiserat yoga sedan 2011 och undervisat sedan 2016. Hon är certifierad yogainstruktör med 500 timmars utbildning inom Ashtanga, Vinyasa, Hatha och Yin Yoga och har även deltagit i många yoga workshops och tränat för flera av indiens bästa yogalärare.

Ta med egen yogamatta! Det kommer att finnas några mattor att låna, vänligen hör av dig till Helene innan om du behöver detta. Vi kommer även att använda oss av hjälpmedel såsom filtar, bolster och yogablock, detta tillhandahåller Helene.

Datum: 5 mars
Tid: 09:00-12:00 (yoga 09-11 därefter fika med nybakat scones och kaffe/te)
Plats: Sommerville Park, 15 Sommerville Estate Rd 258022
Vid poolen alternativt i functionroom beroende på väder
Kostnad: 15 SGD
Anmälan: senaste 2 mars -nu stängd
Kontaktperson: Helene Forsberg, +65 972 34948, 4forsbergare@gmail.com

Yin/Yang yoga
Yin/Yang yoga är ett blandat yogapass, uppdelat i två ungefär lika långa delar. Yang delen (Vinyasa yoga) inleder passet, Vi utför fysisk yoga med fokus på rörelse, styrka, värme och intensitet. Vi tar aktiv kontroll över kroppen, andningen och sinnet  genom att utföra olika yogapositioner i flöde, Yin-delen avslutar passet. Denna mer inåtriktade yogaform hjälper oss att uppnå stillhet och avslappning. Vi sträcker ut muskler, stimulerar bindväv och leder samt stärker de meridianer som förmedlar Prana/qi = livskraften. Vi försöker hitta en inre stillhet genom att släppa distraherande tankar och vända vårt mentala fokus inåt och njuta av upplevelsen. Stort fokus ligger på området runt höfter och ländrygg. Dessa är särskilt rika på bindväv och lagrar enligt yogafilosofin fysiska och emotionella spänningar.

VÄLKOMNA!