SWEA Singapore

Välkomstfika/Kick off på residenset kl 10, 4 september

Datum/Tid
Datum: 2014-09-04
10:00 – 12:00

Plats
Sveriges ambassadörs residens


Hjärtligt välkomna tillbaka alla sweor och ett extra stort välkomnande till nyanlända!

Du är tillsammans med gamla och andra nya medlemmar, välkommen till höstens kick-off, en informationsträff med representanter för SWEA Singapores styrelse samt andra svensk organisationer i Singapore.

Vi tycker det är viktigt att alla medlemmar, nya liksom de som varit medlemmar länge, känner sig inspirerade. Vi har därför startat allt fler intressegrupper så att så många sweor som möjligt får vara med och påverka tiden i Singapore.

Kom och ställ frågor och få tips om allt som är bra att känna till som nybliven SWEA i Singapore. Ta tillfället i akt att träffa andra nyanlända och bli lite mer känd med oss Sweor i styrelsen och aktivitetsgrupperna. Är du sugen på att göra en insats, komma med ideer och annat, ditt engagemang kräver högst ett par timmars jobb i veckan.

Våra förhoppningar är att ni ska få möjlighet att umgås, ta del i, och se vilket jättebra sätt det är att komma in i gemenskapen, lära känna många härliga tjejer och ta del i hur stimulerande och roligt det är att aktivt arbeta inom SWEA.

Hösten kommer bjuda på mingel, trevliga middagar, utflyktsprogram, kräftskiva och julaktiviteter.

Vi ser fram emot att få träffa er alla och diskutera lite kring hur vi vill att SWEA Singapore ska se ut under året.

VAR & NÄR?

Torsdagen den 4 september, kl 10:00 på Sveriges ambassadörs residens, 39 Andrew Road, Singapore 299957

Vi bjuder på kaffe & kaka.

VÄLKOMNA!