SWEA Singapore

Vårens välkomstfika/Kick Off 22 januari 2015

Datum/Tid
Datum: 2015-01-22
10:00 – 11:30


Hjärtligt välkomna tillbaka alla Sweor och ett extra stort välkomnande till nyanlända!

Du är tillsammans med gamla och andra nya medlemmar välkommen till vårens kick-­off, en informationsträff med representanter  för SWEA Singapores styrelse. Vi tycker det är viktigt att alla medlemmar, nya liksom de som varit medlemmar länge, känner sig  inspirerade. Vi har därför startat allt fler intressegrupper så att så många Sweor som möjligt får vara med och påverka tiden i Singapore. Kom och ställ frågor och få tips om allt som är bra att känna till som nybliven SWEA i Singapore. Ta tillfället i akt  att träffa andra nyanlända och bli lite mer känd med oss Sweor i styrelsen och aktivitetsgrupperna.

Är  du sugen på  att göra en insats, komma med idéer och annat, ditt engagemang kräver högst ett par timmars jobb i veckan.    Våra förhoppningar är att du ska få möjlighet att  umgås, ta del i, och se vilket jättebra sätt det är att komma in i gemenskapen, lära  känna många härliga tjejer och ta del i hur stimulerande och roligt det är att akyivt arbeta inom SWEA i en ny kultur och omgivning.

Våren kommer bland annat bjuda på mingel, trevliga middagar, utflyktsprogram, vårfest och nationaldagsfirands. Vi ser fram emot att få träffa er alla och berätta lite kring hur SWEA Singapore kommer se ut under året.

VAR & NÄR?    Torsdagen den 22 januari, kl 10:00 hemma hos SWEAs ordförande, 39 Mount Sinai Rise, #07‐02 Fontana Heights,  Singapore 276957

Vi bjuder på kaffe & kaka.

VÄLKOMNA!

O.s.a.  Senast  måndag  19  januari  2015