SWEA Singapore

Välkomna till ”Lördagsdrinken” 4 februari

Datum/Tid
Datum: 2017-02-04
17:00 – 23:30

Plats
Sand Bar, Sentosa


 

Denna i allra högsta grad sociala aktivitet, är för oss Sweamedlemmar och våra familjer och är ett tillfälle för vuxna och barn, stora som små, att träffas och umgås några timmar på seneftermiddagen.

Här träffas vi spontant på lördagar under några timmar på ett enkelt och lättsamt sätt för att bara umgås och ha kul. Denna lördag träffas vi på en strandbar på Sentosa, nästa gång kan bli på något helt annat ställe i Singapore. Vi tar en ”lördagsdrink” och kanske äta en liten bit mat om man är hungrig innan man skall vidare på någon annan kvällsaktivitet eller hem.

Är man ett gäng som spontant bestämmer sig för att fortsätta tillsammans med att äta middag eller göra något annat kul är detta ett ypperligt tillfälla att börja kvällen på!

Eftersom vi vill att dessa träffar skall vara spontana har vi inte någon anmälan till denna aktivitet utan man ”droppar in” helt enkelt. Det gör i sin tur att vi inte heller kan boka några bord i förskott (och slippa betala 30 dollar/ pax. ”minimum to spend”, därför kommer vi att hålla dessa träffar på trevliga platser som vi tror är stora nog för att ta emot en större mängd gäster.

När: 4 februari

Tid: 17.00

Var: Sand Bar (Sentosa), 52 Siloso Beach Walk, 099012 Singapore.