SWEA Singapore

Lucia Final på Svenska Kyrkan söndagen den 11/12-2016

#_LOCATIONMAP

Datum/Tid
Datum: 2016-12-11
18:00 – 20:00

Plats
#_LOCATIONLINK


Lucia, 2015-12-05-38

Foto från 2015

I kärt och nära Svenska Kyrkan /SWEA – samarbete övar vi nu för fullt för att sprida julstämning i hela Singapore med årets Luciatåg! För dig och din familj finns möjlighet att komma på årets tropiska höjdpunkt: Luciafirandet på Svenska kyrkan!
Luciafirandet kommer att äga rum på Svenska kyrkan söndagen den 11/12 kl 18.00-20.00. Priset kommer att vara SGD 25 för vuxna, och SGD 10 för barn och i det priset ingår Lussefika (saffransgyllene Lussebullar, pepparkakor och naturligtvis glögg för små och stora, samt lite annat smått och gott som hör julen till).

Vi ser gärna att ni anmäler ert deltagande senast den 8/12 kl 12.00 då vi behöver hinna ordna med allt det praktiska i god tid innan. Notera alltså att anmälan därför är bindande. Vi har inte möjlighet att ta emot betalning med kort, utan kontanter eller check i dörren tar vi tacksamt emot.

Anmäl dig genom att gå till denna adress: https://goo.gl/forms/DxH6czfN01JlxySU2 och ange namn och antal deltagare, hur många som är vuxna respektive barn så skriver vi upp dig! Har du frågor går det utmärkt att höra av sig till oss.

Tobbe tobias.danung@svenskakyrkan.se

eller Angelica angelica.lundberg@svenskakyrkan.se

Vi rekommenderar också att man tar sig till oss kommunalt eller med taxi då vi har väldigt ont om parkeringsplatser i backen.

Varmt välkomna till årets upplaga av Lucia i tropikerna!

Notera att anmälan till detta ej sker genom SWEA. Våra vänner på Svenska Kyrkan tar hand om er anmälan.