SWEA Singapore

Lördagsdrinken 11 mars 2017

Datum/Tid
Datum: 2017-03-11
17:00 – 23:30

Plats
Sand Bar, Sentosa


Lördagsdrinken (1)

Programgruppens nya koncept “Lördagsdrinken” blev en succé!

Varför ändra ett vinnande koncept? Vi ses helt enkelt på samma ställe även lördagen den 11 mars!

nötter

Välkomna till ”Lördagsdrinken”

Denna i allra högsta grad sociala aktivitet,  är för oss SWEA – medlemmar och våra familjer och är ett tillfälle för vuxna och barn, stora som små, att träffas och umgås några timmar på seneftermiddagen.

Här träffas vi spontant på lördagar under några  timmar på ett enkelt och lättsamt sätt för att ”bara umgås och ha kul”. Denna lördag träffas vi på en strandbar på Sentosa, nästa gång kan bli på något helt annat ställe i Singapore. Vi tar en ”lördagsdrink” och kanske äta en liten bit mat om man är hungrig innan man skall vidare på någon annan kvällsaktivitet eller hem.

Är man ett gäng som spontant bestämmer sig för att fortsätta tillsammans med att äta middag eller göra något annat kul är detta ett ypperligt tillfälle att börja kvällen på!

Eftersom vi vill att dessa träffar skall vara spontana har vi inte någon anmälan till denna aktivitet utan man ”droppar in” helt enkelt. Det gör i sin tur att vi inte heller kan boka några bord i förskott (och slipper betala 30 dollar/ pax, ”minimum to spend”), därför kommer vi att hålla dessa träffar på trevliga platser som vi tror är stora nog för att ta emot en större mängd gäster.

När: 11 mars 2017

Tid: 17.00

Var: Sand Bar (Sentosa)   52 Siloso Beach Walk, 099012 Singapore.

 

Lördagsdrinken (2)