SWEA Singapore

Keramik – Prova på klass

Datum/Tid
Datum: 2019-10-08
02:00 – 05:00


ANMÄLAN ÄR NU STÄNGD.

Välkommen till vår prova på klass i keramik där vi lär oss att arbeta med lera och att dreja.

The Potter’s Guilt är en keramikstudio centralt i China Town. Under ca 3 timmar kommer vi får lära oss att både arbeta med lera men också att dreja med hjälp av erfarna keramikkonstnärer. Under lektionen väljer du själv vilket föremål eller skulptur du vill skapa. I priset ingår att du får ta med hem ett föremål som du skapat under lektionen inkl bränning och glasering. Väljer du att göra fler föremål kan du köpa dessa till en extra kostnad om 10 SGD/föremål. (Du kan hämta dina föremål efter ca 3-4 veckor efter avslutad klass.)

Vi kommer att delas upp i två grupper där den ena gruppen börjar med att lära sig arbeta med leran för hand. Kanske gör du en skulptur eller en skål, det är bara kreativiteten som sätter gränsen. Samtidigt börjar den andra gruppen med att lära sig dreja. Inte helt lätt för den som aldrig provat på tidigare.

Efter halva tiden skiftar grupperna plats.

Datum: Tisdag 8 oktober
Tid: 10:00 – 13:00
Plats: The Potter’s Guilt, China Town, 195 Pearl’s Hill Terrace, #01-03, Singapore 168976
Betalning och anmälan: 74 SGD per person. Sista anmälningsdag är den 18 september. Notera att anmälan är bindande och ingen återbetalning sker vid eventuellt förhinder
Kontaktperson: Liselotte Nyqvist tel: 8598 6262

OBS! Priset är baserat på 14 personer. Om vi mot förmodan skulle bli färre, kan en extra kostnad om max 10 SGD per pers behöva debiteras. Vi kommer då informera alla berörda i god tid innan.

The Potter’s Guilt kan ej erbjuda något att äta eller dricka under lektionen. Däremot kan du själv ta med något att äta eller dricka om du önskar.