SWEA Singapore

Föreläsning med Caroline Palmstedt – The Neuroscience of Brain Fitness

Datum/Tid
Datum: 2018-04-25
18:30 – 21:00


Detta evenemang är fullbokat men det går bra att anmäla sig till vår väntelista nedan.

De flesta människor håller med om att hålla en bra träningsplan, sova mer än sju timmar och begränsa skräpmat för mer grönt och fibrer, är en bra strategi för välbefinnande och hälsa. Men så ofta kan det vara frestande att hoppa över spinningklassen, ta en snabb måltid och kompromissa med sömnen under veckan (jag kan alltid komma ikapp med sömnen över helgen). Vi vet att motion, sömn och god mat är bra för oss, men det kan vara en utmaning att hålla sig på rätt spår.

Denna föreläsning kommer att presentera de senaste forskningsresultaten om neurovetenskap inom ämnena motion, sömn och kost och ge dig ett annat perspektiv på varför du bör fortsätta på rätt spår.

Brain Fitness Perspective.

Du kommer att lära dig om hur du ökar hjärnans kognitiva prestanda, varför sju timmars sömn är “behöver ha  snarare än trevligt att ha” och några strategier för att maximera hjärnans skicklighet.

Denna föreläsning är ett samarbete mellan SWEA och SwedCham Female Professionals. Kvällens tal kommer att vara på engelska och en lätt kvällsmåltid kommer att serveras.

Datum: 25 april
Tid: 18.30 – 21.00
PlatsUniversum, Pagoda street 58b
Kostnad: SGD35
Sista anmälan: 20 april, via formuläret under
Kontaktperson: Annelie Carlström

Välkommen!

Läs mer om Caroline Palmstedt här.

Väntelista till Caroline Palmstedt - The Neuroscience of Brain Fitness 25 april

 

Verifiering