SWEA Singapore

Våra intressegrupper

SWEA Singapore har mycket att erbjuda när det gäller intressegrupper. Om du är intresserad av att vara med eller om du vill veta mer om någon av dem, kontakta då ansvarig för respektive grupp.

Matlag

Att vara med i matlag innebär både matlagning och socialt umgänge. Varje matlag består av åtta personer som samlas en gång i månaden under perioden september till maj. Varje matlag har sina egna regler för hur maten finansieras och hur den lagas under kvällen. Matlagen behöver också vikarier, som vikarie blir du tillfrågad att vara med en kväll då ordinarie matlagare inte kan vara med. Som vikarie behöver du inte arrangera något hemma hos dig utan kan delta hos någon annan.
Eva-Marie Rönnquist  em.ronnquist(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com

Mahjong

SWEAs mahjong-grupp består av ett antal Sweor som träffas och spelar mahjong hemma hos varandra. Här finns såväl nybörjare som mer vana spelare. Att bli en avancerad spelare tar tid, men att förstå grunderna är lätt.
Eva Wiktorin  eva(Replace this parenthesis with the @ sign)wiktorin.se

Bokklubb

SWEA Bokklubb är för alla som tycker om att läsa och diskutera litteratur. Vi träffas en gång i månaden med knytkalas hos en Swea.
Anna-Lena Norlander annalenanorlander(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com

Yoga hos Helene

På fredagar har Helene en yogaklass på zoom eller så träffas vi någonstans där vi gör yoga asanas i ett skönt flöde samtidigt som vi arbetar med alignment i varje yoga position. Klassen passar alla såväl nybörjare som mer erfarna.
Helene Forsberg  4forsbergare(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com

Golfgruppen

SWEA Singapore har till och från haft en aktiv golfgrupp som legat vilande det senaste året men som nu hösten 2021 återupptas. Vi träffas på olika golfklubbar där vi slår, puttar och fikar eller lunchar ihop. Ibland går vi en 9-hålsrunda eller genomför  event-golf som t.ex Lucia-golf, Midsommar-golf, Påsk-golf och Mix-golf. Vi genomför gruppträning vid behov och intresse.
Karin Widell och Kerstin Rosander event.swea.sg(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com

Mamma- och barngrupp

Är du gravid, nybliven mamma eller har små barn och vill träffa svenska kvinnor i samma situation? Då är SWEAs mamma- och barngrupp något för dig. Just nu gruppen vilande men vi vill gärna att den startas upp igen.
Barngruppen sweasgpbarngruppen(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com

 

 

 

 

, , ,