SWEA Singapore

Lediga jobb

Att jobba för SWEA är ett ideellt arbete. Men ett kul och givande sådant! Förutom att du lär känna nya vänner, får en ansvarsuppgift och även kommer in i Singapore bättre, så är jobbet också en bra merit att ha med sig den dag du flyttar hem. Att ha lärt sig något nytt eller tagit ideellt ansvar inom SWEA är nog så meriterande på den svenska arbetsmarknaden. Du får ett arbetsintyg efter slutfört uppdrag.

Följande lediga jobb finns inom SWEA Singapore:

Donationsgruppen
Ett av SWEAs syften är donera pengar till projekt med svensk anknytning. Vi söker en eller flera personer som vill arbeta tillsammans för att hitta lämpliga projekt! Kontakta: donation.sweasingapore(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com för mer information.

SWEA Magazine
Vår fina tidning görs av ett gäng trevliga och entusiastiska Singapore-Sweor. Vi behöver nu förstärkning till vår redaktion! Tidningen “SWEA Magazine Singapore” kommer ut med två nummer per år, ett på våren och ett på hösten. Inför dessa är det aktivt arbete med flera möten under ett par, tre månader. Vi har våra redaktionsmöten hemma hos varandra och arbetar sedan på vår egen kammare med text och layout.

Skribent: Vi är även intresserade av att komma i kontakt med Singapore-Sweor som är intresserade av att skriva artiklar (enstaka eller flera) eller på annat sätt bidra till tidningens tillkomst.
Vill du veta mer om detta hör av dig till sweatidning(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com

Webbgruppen
Vi söker en eller flera personer som har lust att jobba med uppdatering av och publicering på vår hemsida. Du kommer att ingå i ett litet team som jobbar tätt ihop med de andra styrelsegrupperna. Vi träffas en gång i månaden för att planera och fördela arbetsuppgifter. Vill du veta mer så hör av dig till sweawebbsingapore(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com

Välkommen att jobba med oss!