SWEA Singapore

Lediga jobb

Att jobba för SWEA är ett ideellt arbete. Men ett kul och givande sådant! Förutom att du lär känna nya vänner, får en ansvarsuppgift och även kommer in i Singapore bättre, så är jobbet också en bra merit att ha med sig den dag du flyttar hem. Att ha lärt sig något nytt eller tagit ideellt ansvar inom SWEA är nog så meriterande på den svenska arbetsmarknaden. Du får ett arbetsintyg efter slutfört uppdrag.

Styrelsen
Redaktör (omgående)
Donation/Stipendie (omgående)
Kontakta singapore(Replace this parenthesis with the @ sign)swea.org för mer information.

Redaktör Swea Magazine                                                                                                                    Som redaktör har du övergripande ansvar för tidningen
Kontakta singapore(Replace this parenthesis with the @ sign)swea.org för mer information.

Valberedningen                                                                                                                                                                          I SWEA Singapores valberedning är du en av tre personer som inför årsmötet arbetar fram och ger förslag på nya förtroendecalda till styrelsen.                                                                                       Kontakta singapore(Replace this parenthesis with the @ sign)swea.org för mer information

Donationsgruppen
Ett av SWEAs syften är donera pengar till projekt med svensk anknytning. Vi söker en eller flera personer som vill arbeta tillsammans för att hitta lämpliga projekt!
Kontakta donation.sweasingapore(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com för mer information.

SWEA Magazine
Vår fina tidning har gjorts av entusiastiska Singapore-Sweor men nu ligger tidningen på is. Vi behöver full förstärkning till vår redaktion för att kunna starta upp igen! Tidningen “SWEA Magazine Singapore” är tänkt att komma ut med två nummer per år, ett på våren och ett på hösten. Inför dessa är det aktivt arbete med flera möten under ett par, tre månader. Vi har våra redaktionsmöten hemma hos varandra och arbetar sedan på vår egen kammare med text och layout.

Tycker du om att skriva artiklar (en eller flera) är du välkommen att höra av dig till oss. Vi söker även en annonsansvarig och en layoutare. Vad gäller layout är såklart erfarenhet alltid bra, men även med bara ett intresse för layout och en vilja att lära dig något nytt kommer du långt. Vi hjälper dig att komma igång. Tveka inte att höra av dig till sweatidning(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com så vi kan berätta mer om tjänsterna!

Webbgruppen
Vi söker en eller flera personer som har lust att jobba med uppdatering av och publicering på vår hemsida. Du kommer att ingå i ett litet team som jobbar tätt ihop med de andra styrelsegrupperna.
Kontakta sweawebbsingapore(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com för mer information

Välkommen att jobba med oss!