SWEA Singapore

Lediga jobb

Att jobba för SWEA är ett ideellt arbete. Men ett kul och givande sådant! Förutom att du lär känna nya vänner, får en ansvarsuppgift och även kommer in i Singapore bättre, så är jobbet också en bra merit att ha med sig den dag du flyttar hem. Att ha lärt sig något nytt eller tagit ideellt ansvar inom SWEA är nog så meriterande på den svenska arbetsmarknaden. Du får ett arbetsintyg efter slutfört uppdrag.

Styrelsen
Ordförande (Feb 2020)
Sekreterare (Feb 2020)
Eventansvarig (Feb 2020)
Redaktör (Feb 2020)
Donation/Stipendie (omgående)

Kontakta singapore(Replace this parenthesis with the @ sign)swea.org för mer information.

Donationsgruppen
Ett av SWEAs syften är donera pengar till projekt med svensk anknytning. Vi söker en eller flera personer som vill arbeta tillsammans för att hitta lämpliga projekt! Kontakta donation.sweasingapore(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com för mer information.

SWEA Magazine
Vår fina tidning görs av ett gäng trevliga och entusiastiska Singapore-Sweor. Vi behöver nu förstärkning till vår redaktion! Tidningen “SWEA Magazine Singapore” kommer ut med två nummer per år, ett på våren och ett på hösten. Inför dessa är det aktivt arbete med flera möten under ett par, tre månader. Vi har våra redaktionsmöten hemma hos varandra och arbetar sedan på vår egen kammare med text och layout.

Tycker du om att skriva artiklar (en eller flera) är du välkommen att höra av dig till oss. Vi söker även en annonsansvarig och en layoutare. Vad gäller layout är såklart erfarenhet alltid bra, men även med bara ett intresse för layout och en vilja att lära dig något nytt kommer du långt. Vi hjälper dig att komma igång. Tveka inte att höra av dig till sweatidning(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com så vi kan berätta mer om tjänsterna!

Webbgruppen
Vi söker en eller flera personer som har lust att jobba med uppdatering av och publicering på vår hemsida. Du kommer att ingå i ett litet team som jobbar tätt ihop med de andra styrelsegrupperna. Vill du veta mer så hör av dig till sweawebbsingapore(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com

Välkommen att jobba med oss!