SWEA Singapore

Viktig information

ANMÄLAN OCH ÅTERBETALNING
Sista anmälningsdag är den 1 juni 2016. Anmälan görs på elektronisk anmälningsblankett som finns tillgänglig på SWEA Singapores hemsida singapore.swea.org och är först bindande när betalning erhållits.Vid återbud före den 1 juli 2016 återbetalas 50% av inbetald avgift. Vid senare återbud kan ingen återbetalning ske. OBS: Flygbiljetten till efterresan kan inte återbetalas.

BETALNING
Totalsumman betalas in på SWEA Singapores konto i samband med anmälan. Alla bankkostnader, både från egen bank och SWEAs konto, betalas av avsändaren.

BETALINFORMATION SWEA SINGAPORE:
Beneficiary: Swedish Women’s Education Association International (Singapore) Bank Address: 6 Shenton Way, DBS Building, Singapore 068809
SWIFT Address: DBSSSGSG
Bank code: 7171

Branch code: 065
Account Name: SWEA Singapore

Account No: 065-901623-5
Kom ihåg att ange avsändare och maila till oss när du har betalat; swea.sg.rm2016(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com. »»

BOENDE I SINGAPORE
Vi har reserverat ett begränsat antal rum på Hotel Jen Orchardgateway Singapore där vi fått förmånliga priser och frukostbuffé samt wifi ingår i priset. Hotellet ligger på den berömda Orchard Road mitt i Singapore och har både shopping och MRT (tunnelbana) i bottenvåningarna. Hotellet är nyrenoverat med fräscha och bekväma rum, barer och restauranger. Det har även en av Singapores trevligaste rooftopbarer med härlig utsikt och där finns också en pool man kan svalka sig i. Shoppinggatan Orchard ligger vid fötterna, och mat från Asiens alla hörn finns i alla prisklasser inom gångavstånd.

Hotellrummen betalas till SWEA Singapore i samband med anmälan.
Pris per person för del i dubbelrum per natt är 129,50 SGD och 259 SGD per person i enkelrum per natt.

Ytterligare hotellnätter går att boka till samma pris.

Följ hotellets blogg för mer tips och info https://www.hoteljen.com/singapore/orchardgateway/explore/

Check-in: 14:00 Check-out: 12:00
Priser för early check-in / late check out:
– garanterad early check in, (100% av rumskostnad)
– late check out till 18:00, (50% av rumskostnad)
– extension nights (tidigare ankomstdag, eller senare avresedag) – samma rumskostnad – bokas samtidigt som anmälan för att få samma pris.

Vi önskar poängtera att antalet reserverade rum är begränsat och hotellet kan bli fullbelagt. Vid eventuell fullbeläggning måste du på egen hand söka efter ett alternativt boende. Tipset är att boka tidigt för att säkerställa att du får ett rum. Önskar du dela dubbelrum på hotellet men har ingen att dela med? Hör av dig till oss så ska vi försöka lösa det!

FÖRSÄKRINGAR
Samtliga deltagare måste teckna egen reseförsäkring med olycksfallsförsäkring för deltagande.

PROGRAM
Alla tider i inbjudan är cirkatider och kan komma att justeras.Vi reserverar oss även för eventuella programpunktsändringar.

SWEA PRODUKTER
Det kommer att finnas möjligheter att köpa och sälja SWEA-produkter under fredagens middag.

TRANSFER FRÅN SINGAPORE AIRPORT CHANGI
Från flygplatsen tar du dig enklast in till Singapore med taxi. Pris: runt 30 SGD. Det finns också MRT (tunnelbana) och buss.

VALUTA
1 SGD = 6.1462 SEK (02.03.16) Kolla valutakursen här: www.xe.com

VISUM
Alla deltagare ansvarar själva för att ordna med sitt eget visum i sin respektive stad/land.
Om du har svenskt pass ingår visum till Kambodja i anmälningsavgiften till efterresan. Kom ihåg att ta med ett passfoto!

Om du har frågor eller funderingar så hör gärna av dig till swea.sg.rm2016(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com. Hit kan du också skicka eventuella frågor om efterresan till Siem Reap.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmet.