SWEA Singapore

Program

Torsdag den 29 september

Från 17:00 Välkomstdrink och middag
Sveriges ambassadör i Singapore bjuder in till en välkomstdrink på residenset. Därefter åker vi till den populära restaurangen Jumbo Seafood på East Coast där vi provar på en av Singapores nationalrätter – Chilli Crab.

Pris: 70 SGD inklusive transport tur och retur hotellet.

 

Fredag den 30 september

asianheritage   

8:30 – 17:00 Asian Heritage Trail
Singapore är ett land sammansatt av blandade kulturer. Vi kommer att ta er med på en resa genom olika stadsdelar och dess specifika karaktär. Vi kommer att besöka färgstarka Little India och den berömda marknaden, Tekka Market, med försäljning av mat och indiska kläder, vidare tar vi med er till Arab Quarters och Malay Quarters eller kampong Glam som det kallas. Detta är fantastiska kvarter med tygaffärer, parfymtillverkare och souvenir butiker. Ni kommer självklart att få besöka China Town som har en central pats is Singapores kultur och vi avslutar med Singapores förflutna som brittisk koloni och avrundar turen med en Singapore Sling på anrika Raffles Hotels Long Bar.

Pris: 150 SGD inklusive guidad busstur och lunch.

19:00 Middag Vi äter italienskt på den mysiga restaurangen Senso, en äldre kolonialbyggnad, perfekt placerad i början av Club Street.

Pris: 85 SGD I priset ingår: tre-rätters meny exklusive dryck, inklusive transport tur och retur hotellet.

 

Lördag den 1 oktober

singaporeexperience

8:30 – 13:00 Möte för regions – och avdelningsordföranden

Pris för lunch: 25 SGD

14:00 – 17:00 Årsmöte, öppet för alla som vill komma.

De som deltar i lördagens rundtur, lunch samt museum tar sig själva till samlingsplatsen. Information om denna lämnas senare.

9:30 – 12:15 Rundtur, Singapore River och Gardens by the Bay
Denna utflykt kommer att bjuda på en båttur i Marina Bay då ni kommer att få se Singapores fantastiska finanskvarter torna upp sig. Ni kommer att få se prov på Singapores moderna fantastiskt fantasirika arkitektur och även se Singapores symbol, Merlion. Därefter besöker vi Gardens by the Bays vackra glaskupoler med olika klimatzoner I.

Pris: 75 SGD

12:30 – 14:00 Lunch på Peranakan Restaurant 

Pris: 58 SGD

14:30 – 16:00 Besök på Peranakan Museum

Pris: 27 SGD

19:00 Middag på Restaurant Coastes på Sentosa 

Pris: 142 SGD I priset ingår: tre rätters buffé, ett glas moussernade vin, två glas vin/öl/läsk samt transport tur och retur hotellet.

Till alla måltider tillkommer alltid dryck, om inget annat anges.

LÄS MER HÄR: Inbjudan RM Singapore 2016