SWEA Singapore

Efterresa

kambodja

2 – 5 OKTOBER
Efterresan kommer att gå till Siem Reap i Kambodja, ett land med en fascinerande historia, mångsidig geografi och rik kultur.

Vi kommer bland annat att besöka lokala hantverkare, se en cirkusföreställning som genom teater, dans och musik berättar kambodjanska historier. Naturligtvis kommer vi också att besöka ett par utav de mest kända templen i området och inför det gör vi ett besök med guide på Angkor National Museum.Siem Reap ligger vid det berömda tempelområdet Angkor som grundades redan i början på 800-talet och var huvudstad i det mäktiga Khmerriket fram till 1400-talet. Angkor ligger sedan 1992 på UNESCOs världsarvslista och det mest berömda templet i området är Angkor Wat.

Vi kommer att bo på Raffles Grand D`Angkor, ett legendariskt lyxhotell från 1932 som har bevarat känslan och inredningsdetaljer från sin storhetsperiod. Vi kommer att äta luncher och middagar på trevliga lokala restauranger. Alla måltider är förbeställda och ingår i priset, drycker tillkommer.

I priset ingår:

Busstransfer från Hotel Jen OrchardGateway till Changi Airport – Flyg tor Singapore – Siem Reap (inkl skatter och 30kg bagage) – Visum och express immigration service i Kambodja – Tre nätter på Raffles Grand D’Angkor (del i dubbelrum inkl frukost samt WiFi) – Fyra luncher och två middagar – En galamiddag inkl tre glas vin – Privat engelskspråkig guide under turer och transfer i Siem Reap – Biljett till Phare cirkusföreställning – En Raffles signature drink i Elephant bar – Privat båttur på Tonle Sap inkl frukt – Inträde till National Museum med guide – En dagstur till Angkor tempelområde inkl tuk tuk.

Flyginformation
2 oktober 2016: Singapore – Siem Reap, SilkAir Flight no MI 620 kl. 08:40 – 09:50
5 oktober 2016: Siem Reap – Singapore, SilkAir Flight no MI 636 kl. 18:30 – 21:35

Pris: 1983 SGD Priset är beräknat per person i dubbelrum.

För enkelrumstillägg tillkommer 424:50 SGD.

LÄS MER HÄR:  Inbjudan RM Singapore 2016