SWEA Singapore

Genomförda aktiviteter

22 februari 2017

Southern Ridges och Orkidéplockning

Många följer med på SWEAs promenader. Det gillar vi. Vi trotsar både regn och sol och svetten rinner. Men det gör inget – vi har ju trevligt! Denna gång blev promenaden längs med Southern Ridges.

Läs mer här

 

 


Fr vänster: Caroline Kjellme, Kristina Meijer, Sofia Malmbratt, Emma Sjöberg, Pernilla Hjelm Danielsson, Eveline Sidenvall, Annika Larsson, Maria Palm och Annie Lilja

22 februari 2017

Årsmötet 2017 avklarat

Idag 22 februari fick SWEA Singapore en ny styrelse vid dagens årsmöte som hölls i ett konferensrum på Caribbean @ Keppel Bay. Efter årsmötet bjöds alla på god indisk lunch med ris, butter chicken, chicken Tikka, Palak paneer, prata med mera och tillhörande starka såser.

Läs mer här


17 Februari 2017

Singapores historia på Nationalmuseet

I fredags 17/2 fick ett sällskap historiesugna Sweor en trevlig förmiddag på Singapore National Museum. Vår svensktalande guide Kristel fängslade alla med sina kunskaper om Singapore och dess historia.

Läs mer här


Sentosa promenad

2 februari 2017

Promenad runt härliga Sentosa

Den 2 februari 2017 vandrade ett tjugotal Sweor tillsammans runt Sentosa, även några små barn kunde följa med på turen eftersom det var barnvagnsvänligt underlag. Promenaden gick längs stranden, förbi många vackra hus och avslutades med en fika i marinan.

Läs mer här


IMG_6870

4 februari 2017

Lördagsdrinken på Sand på Sentosa

Ett nytt koncept inom SWEA Singapore såg dagens ljus i lördags den 4 februari – “LÖRDAGSDRINKEN”

Läs mer här

 


Välkomstfika23
1 Februari 2017

Välkomstfika för nya och gamla medlemmar

Onsdagen den 18e januari bjöds det på kaffe och semlor på café Fika i Arab quarters. Semlorna var både vackra och goda och det blev många möten mellan nya och gamla vänner.

Läs mer här


BukitBatok12

17 Januari 2017

Bukit Batok Nature Reserve

Vi var ett 15-tal Sweor som träffades på morgonen och gick runt parken i Bukit Batok. Fin promenad mest genom skog men också genom ett trevligt litet område med med blackandwhite houses.

Läs mer här


Genomförda aktiviteter 2016

Genomförda aktiviteter 2015