SWEA Singapore

Månadsbrev från vår ordförande

7 mars 2017


Kära Sweor,

Nu är det redan mars igen! Våren är nästan på gång i Sverige (då och då lite om jag förstår rätt!) Det har varit en bra början på Tuppens år, vi hade en mycket lyckat välkomstfika på Fika, med semlor! Många nya och även gamla Sweor var där, och flera blev medlemmar med detsamma.
Vår traditionella tacklunch var som vanligt mycket uppskattad och högljudd, de som lämnade styrelsen fick lite extra uppmärksamhet och alla som har hjälpt till under året med bland annat Regionsmötet blev tackade för insatserna.

Årsmötet var tillräckligt välbesökt för att vara giltig, tack alla som ställde upp!, och det förlöpte utan problem bortsett från det (vanliga för min del!) datastrulet. Vi hade trevligt och åt en jättegod indisk lunch som blev levererad av en man med gul turban:) Alla styrelseposter blev fyllda, det är ju underbart att veta att allt arbete kommer att rulla på under 2017, med nya färska krafter, välkomna till er!

Programmen rullar på, det fullbokade guidade turen på National Museum fick direkt en repris för dem som missade, sedan har det varit promenader och den mycket lyckade lördagsdrinken! Som nu på lördag den 11:e ska gå i repris och sedan bli en återkommande programpunkt. Härligt att se så många Sweor med familjer som umgås på ett lättsamt sätt. Sedan blir det orkidéplockning, ladies night och naturligtvis fika på stan igen.

Jag själv kommer nog tyvärr inte att vara med på aktiviteterna dem närmaste veckor, för jag har fått sköldkörtelinflammation, och dras med feber och trötthet….. Jag har till slut fått en diagnos i alla fall och den behandling som finns att få, men vila och tålamod(!) är det som behövs :(
Jag hoppas att jag snart är på benen igen och kan vara med på alla trevligheter, och träffa er!

Glad Vår!

Eveline Sidenvall
Er ordförande

 

Tidigare månadsbrev 2016

Månadsbrev december 2016

Månadsbrev oktober 2016

Månadsbrev september 2016

Månadsbrev juni 16

Månadsbrev maj 16

Månadsbrev mars 2016

Månadsbrev januari 2016

Tidigare månadsbrev 2015

Månadsbrev december 2015

Månadsbrev november 2015

Månadsbrev oktober 2015

Månadsbrev sep 2015