SWEA Singapore

Lediga jobb

Att jobba för SWEA är ett ideellt arbete. Men ett kul och givande sådant! Förutom att du lär känna nya vänner, får en ansvarsuppgift och även kommer in i Singapore bättre, så är jobbet också en bra merit att ha med sig den dag du flyttar hem. Att ha lärt sig något nytt eller tagit ideellt ansvar inom SWEA är nog så meriterande på den svenska arbetsmarknaden. Du får ett arbetsintyg efter slutfört uppdrag.

Välkommen att jobba med oss!

Följande lediga jobb finns inom SWEA Singapore:

 

Revisor: Vi saknar en revisor som går igenom vår årsredovisning och verksamhet inför årsmöten. Du behöver inte vara medlem i SWEA.

Programgruppen: Vi söker aktiva medlemmar till programgruppen som sprudlar av idéer. Gruppen träffas en gång i månaden för att planera och organisera SWEAs aktiviteter. Hör av dig till programsweasingapore(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com.

SWEA Magazine

Vår fina tidning görs av ett gäng trevliga och entusiastiska Singapore-Sweor. Vi behöver nu förstärkning till vår redaktion!

Vi söker:
Layoutare: Vi behöver akut en ny layoutare! Carina flyttar hem i mars och Johanna behöver mycket hjälp! Vi arbetar i InDesign och Photoshop, erfarenhet av dessa är en fördel, men inget tvång. Har man bara viljan att lära sig något nytt, så går det! 🙂

Annonsansvarig:
Vi söker en ny annonsansvarig då Anneli går vidare till annat arbete. Arbetet har väl inarbetade rutiner med trogna annonsörer och kräver arbetsinsats inför de två nummer som ges ut under året (vår och höst). I arbetsuppgifterna ingår bland annat att ha kontakt med annonsörer, försöka hitta nya annonsörer, kontrollera annonsmaterialet, skicka fakturor, hålla kontakt med redaktion och kassör. Arbetet görs hemifrån men man är varmt välkommen att delta på redaktionsmötena. Arbetet kräver ingen formell kompetens men ordningssinne och vana att hantera digitala filer är en fördel.

Skribenter/Foto/Illustrationer: Vi är även intresserade av att komma i kontakt med Singapore-sweor som är intresserade av att skriva artiklar (enstaka eller flera), fotografera, göra illustrationer eller på annat sätt bidra till tidningens tillkomst.

Tidningen SWEA Magazine Singapore kommer ut med två nummer per år, ett på våren och ett på hösten. Inför dessa är det aktivt arbete med flera möten under ett par, tre månader. Vi har våra redaktionsmöten hemma hos varandra och arbetar sedan på vår egen kammare med text och layout. Tidningen kan du läsa online på SWEA Singapores hemsida. Vill du höra mer om de lediga tjänsterna så hör av dig till sweatidning(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com">sweatidning(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com.

SWEA Webbgruppen

Webbgruppen behöver förstärkning med en webbassistent. Vi arbetar på ett rullande schema (veckovis), men backar självklart upp för varandra vid behov. Vi har vår hemsida i webbprogrammet WordPress. Om du har erfarenhet av arbete i WordPress är det en fördel, men inget krav.

Webbassistent: Arbetet innebär att ständigt hålla SWEA Singapores hemsida uppdaterad med både fast och löpande information. Göra evenemang och inlägg om både kommande och tidigare aktiviteter i samarbete med Programgruppen. Använda sig av eget fotomaterial eller be andra skicka in sina bilder som används vid inläggen. Vid uppförande av kommande och tidigare aktiviteter på hemsidan delar vi även detta via kopierad länk och inlägg i vår Facebook-grupp för medlemmar.Se till att vi har betalande sponsorers banners upplagda och synliga på en eller flera platser på hemsidan, detta i samarbete med annonsansvarig på SWEA Magazine samt SWEA Singapores ordförande. Arbetet innebär också att löpande kontrollera vår e-postlåda.

Kontakta oss på sweawebbsingapore(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com om du är intresserad av att hjälpa till. Välkommen till Webbgruppen!

Arbetsbeskrivningar för ovanstående tjänster inom SWEA Singapore:

Revisor: Arbetsbeskrivning Revisor

Programgruppen:Arbetsbeskrivning för Programgruppen

SWEA Magazine: Arbetsbeskrivning för Redaktör och Redaktionen för SWEA Magazine

SWEA Webb: Arbetsbeskrivning Webbgruppen 2017

Om tjänsterna: att arbeta för SWEA är ideellt men du hamnar i ett trevligt gäng och får en bra merit för framtiden. Vid intresse kontakta gärna någon av oss i styrelsen eller vår valberedning på valbered.sweasingapore(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com.